Peleti de Inalta Calitate din Caras-Severin: Rasinoase si Rumegus


Suntem mandri sa fim unul dintre cei mai respectati producatori de peleti din Caras-Severin, oferind o gama variata de peleti rasinoase si de rumegus. Produsele noastre sunt recunoscute pentru calitatea lor exceptionala si sunt o alegere populara pentru clientii care cauta solutii de incalzire durabile si eficiente.

Peleti Rasinoase: Eficienta Energetica si Ardere Curata

Peletii nostri rasinoase sunt apreciati pentru arderea lor eficienta si emisiile reduse. Acesti peleti sunt ideali pentru utilizarea in sobe, centrale termice si alte sisteme de incalzire, oferind o sursa de caldura fiabila si constanta.

Peleti de Rumegus: Sustenabilitate si Performanta

Fabricati din resturi de lemn prelucrate, peletii nostri de rumegus sunt o solutie ecologica pentru incalzirea casei tale. Acesti peleti sunt perfecti pentru cei care doresc sa reduca amprenta de carbon si sa sprijine practicile de reciclare.

Peletii sunt combustibili solizi, cu continut scazut de umiditate, obtinuti din rumegus, aschii de lemn sau chiar si bustean.

Avantajul utilizarii peletilor:

  • Cantitatea de dioxid de carbon emisa prin arderea acestor peleti este egala cu cea inhalata de planta in timpul vietii si totodata este mai mica decat la cazanele traditionale cu lemn, deci nu favorizează incalzirea globala, reducand efectul de sera.
  • Costul mai mic cu 30% pana la 50% fata de gazul natural, cost cu pana la 60% mai mic fata de incalzirea cu produse petrolieire si cu cel putin 40% mai mic decat incalzirea cu energie electrica

Comoditate, Curatenie, Eficienta, Pret accesibil, Protejati padurea!

Despre peleti

Sunt obtinuti prin deshidratatre si comprimare pana la dublul densitatii lemnului verde, pe o linie tehnologica de ultima ora, cu randament si eficienta maxime, obtinandu-se un produs cu caracteristici tehnice superioare:


Peletii sunt obtinuti pe o linie tehnologica moderna. Fie ca sunteti un consumator final, vanzator cu amanuntul sau distribuitor, compania noastra este pregatita sa va devina un partener serios, punand la dispozitia dumneavoastra produsele noastre.

  • Peletii sunt ambalati la saci de 15 kg
  • Diametrul 6 mm. Lungime <50mm
  • Umiditate 8.2-12%
  • Cenusa 0.41%-1,5%
  • Putere calorica- 4,8 kWh/kg

Incalzind casa sau diferite spatii cu peleti obtii o cantitate redusa de cenusa si folosind peleti devii independent de combustibili fosili. Nu-ti ramane decat sa alegi acest combustibil bio inovator

Producator de Peleti in Caras-Severin: Calitate si Dedicatie

Ca producator local de peleti in Caras-Severin, ne angajam sa oferim produse de cea mai buna calitate. Utilizam tehnologii avansate si practici sustenabile pentru a asigura ca fiecare sac de peleti indeplineste cele mai inalte standarde.

Alegeti Peletii Nostri pentru o Incalzire Eficienta si Responsabila

Optand pentru peletii nostri din Caras-Severin, veti beneficia nu doar de un produs de calitate superioara, dar si de satisfactia de a sprijini o afacere locala. Contactati-ne pentru a afla mai multe despre gama noastra de peleti si pentru a plasa o comanda.

Pentru serviciile si produsele Proeko Wood SRL

Contacteaza-ne acum

0744 387 931
Ai nevoie de ajutor? Ne puteti contacta pe